Címlap Lakberendezés

Facebook

Hirlevél megrendelésHírkövető

feed-image Hírkövető

Advertisement


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Lakberendezés

A YO! Home lakás koncepció a szeptemberi 100% Design kiállításon debütált Londonban. A Simon Woodroffe kreálta térben 12 mozgó rész próbál megalkotni 4x80nm-nyi szobát - nappalit, hálószobát, konyha/étkezőt és dolgozószobát, plusz külön 2 moziszobát és vendégszobát - mindezt egy összesen 80nm-es lakásban.

 

Forrás: Lakber Magazin

 

 
Az új konyhánk PDF 

 

Mit is gondolunk ma a konyháról? Az otthon középpontja, a család találkozási helye, a házibuli lelke, illatok és szagok forrása. Akik viszont továbbgondolják a jelent, a főzés örömeihez egyre inkább a, korszerű konyhákat terveznek.

Bővebben...
 
Parketta a fürdőszobában PDF 

Sokan elbizonytalanodnak a fürdőszobai faburkolat gondolatára. Pedig mennyivel kellemesebb meztelen lábbal a fapadlóra lépni, a hideg kő helyett.

Sokkal elegánsabb és otthonosabb látvány mint a kőburkolat.

A megfelelően kiválasztott burkolat semmivel sem tud kevesebbet a kerámiánál, igaz a vásárláskor és kivitelezés közben oda kell figyelni, hogy kizárólag vizes helyiségekbe ajánlott fafajtákat alkalmazzunk és csakis tapasztalt mesterre bízzuk a lerakását.

Bővebben...
 
Allergia PDF 

Nem biztos, hogy elég, ha a pollengazdag időszakban nem nyitja ki az ablakot: vegye szemügyre a lakásában megbúvó kényes felületeket !Bemutatunk pár helyet a lakásban, ahol nagyobb eséllyel fogunk allergén anyagokat találni, és ha allergiásak vagyunk, itt gyakrabban érdemes takarítani. 

Cserepes növények

A penészgombák, és a por gyakran olyan helyen gyülemlenek fel, ahol nem várná. Vizsgálja meg közelebbről cserepes növényeit! Penészgombák spórái tenyészhetnek a cserepekben és innen a padlóra is könnyen lekerülhetnek. A gombák növekedését minimalizálhatja, ha eltávolítja a halott leveleket és elkerüli a túlöntözést.
Bővebben...
 
Elkél a segítség

Lakberendezéssel mindannyian foglalkozunk. Ki korábban, ki későbben kezdi. Szüleim már gyermekkoromban szoba átrendezéssel, új függönyök varrásával, falak átfestésével példázták a lakberendezés fogalmát.

Bővebben...
 
Konyha
Lakberendezés


A konyha a lakás egyik legfontosabb része. Ez az a terület, ahol az átlag ember napi két órát tölt el és ennek nagy része munkából áll. Ma már ott tartunk azonban, hogy a konyha nem csak a munkavégzés helye lehet, hanem átalakult, közösségi helyként is funkcionálhat. Ezért is fontos, hogy tökéletesen a kényelmünkhöz és igényeinkhez legyen alakítva. Egy rosszul berendezett konyhában a főzés csak fáradalmakkal jár, és teljesen elveszi a kedvünket mindentől. Az elmúlt száz évben felismerték, hogy a konyhát, mint "üzemet" forradalmasítani kell. Ez idő alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül ez a helység, sőt egész tudományág alakult ki belőle. Új szempontok kerültek előtérbe: Célszerűség, komfort, biztonság, egyéni igények.

Bővebben...
 
Nappali
Lakberendezés


Egy nappali szoba berendezése mindig nagy kihívás. Ezek olyan közösségi terek, melyekben összegyűlik a család, a rokonok és barátok. Amelyet úgy szeretnénk berendezni, hogy tükrözze karakterünket, esetleg személyes gyűjteményünknek is helyet adjon, de ugyanakkor hívogatóan kényelmes is legyen és segítsen a rohanó mindennapok fáradalmaiból kilépni és lazítani.

Bővebben...
 
Gyerekszoba
LakberendezésŰrhajók, pónilovak, csillagos ég és virágmezők egy ajtónyitásra. A gyerekszobában vagyunk, amely saját bejáratú világ a világban, és mi szülők teremtünk meg gyermekeinknek.

Bővebben...
 
Fürdőszoba
Lakberendezés

Az utóbbi években nagyon megváltoztak a fürdőszobával szemben támasztott igényeink, és ez valószínűleg annak köszönhető, hogy egyre nagyobb divatja lett a fürdőkultúrának és benne a fürdőszobai kultúrának. Régebben az egyfunkciós fürdőszoba kizárólag alapvető igénynek tett eleget. És hol tartunk most? A fürdőszoba többféle funkciónak tesz eleget: a megnyugvás, a megtisztulás és az energetizálás szigete.

Bővebben...