Címlap Jogi nyilatkozat

Facebook

Hirlevél megrendelésHírkövető

Advertisement


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Jogi és adatvédelmi nyilatkozat
2009. november 12. csütörtök, 06:58

A honlapon megjelenő adatok és információk pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében a www.otthon.akarsz.hu nem vállalal felelősséget. A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de a www.otthon.akarsz.hu semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért.

Honlapunkon található más kívülálló harmadik személyek által működtetett külső honlapokra mutató kapcsolatokkal és linkekkel kapcsolatban a www.otthon.akarsz.hu semmilyen felelősséget nem vállal, ezeket előfizetőink, regisztrált felhasználóink csak saját felelősségükre használhatják, mert e tekintetben az adatkezelés, felhasználás, tárolás biztonságát nem garantáljuk.


A web oldalunk online szolgáltatásának meghibásodásából, kimaradásából, számítástechnikai eszközökre gyakorolt hatásából eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 Adatvédelmi nyilatkozat

A weboldal üzemeltetője tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait.A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el email-ben és azonnal megválaszoljuk.

 

Köszönöm figyelmüket. Szerkesztő